21. TKG üyesi Anatolii Rybchuk (sağda) 10-13 Şubat 2022 tarihlerinde düzenlenen Gelecek İçin Ukrayna Enstitüsü (Ukrainian Institute For The Future) adlı 3 günlük seminere katıldı. Seminer kapsamında modüler gruplar halinde vaka analizleri gerçekleştirildi. Ukrayna Derneği ve Kiev Devlet Yönetimi Okulu birlikte "Lobicilik ve Girişimcilik Enstitüsü ortak projesi kapsamında önemeli aktörler tarafından sunumlar ve konuşmalar yapıldı, eğitimler gerçekleştirdi. 

TOBB tarafından düzenlenen 21. TKG programına Ukrayna temsilcisi olarak katılan Anatolii Rybchuk (sağda) TC Cumhurbaşkanının 3 Şubat 2022 Perşembe günü gerçekleşen Ukrayna ziyareti sırasında TİKA (Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı) ve Devlet Turizm Geliştirme Ajansı (DART) tarafından düzenlenen Turizm Çalıştayına katılarak verimli görüşmeler yaptı.  

Cumhurbaşkanının Ukrayna ziyareti  hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.


21. TKG üyesi Anatolii Rybchuk (sağda) Türk Ukrayna İşadamları Derneği (TUİD) Denetleme Kurulu Üyesi ve Devlet İlişkileri Komiseri olarak, Ukrayna Yüksek Meclisi ziyaretine katıldı. TUİD heyeti   başta Yatırımları Koruma Komisyonu Başkanı Halyna Yanchenko ve komisyon üyeleri olmak üzere milletvekilleriyle  verimli ve yapıcı bir görüşme gerçekleştirirdi. Toplantı bir çalışma yemeği ile sonuçlandı. dik. TUİD toplantıda Ukrayna'da yabancı yatırımların korunması, ülkeye daha çok yatırım çekilmesi ve Türkiye Ukrayna arasındaki dış ticaretinin daha da geliştirilmesi konusundaki önerilerini paylaştılar. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 28 Nisan -11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Ukrayna'dan katılan  Anatolii Rybchuk  kuruyemiş üretimi ve toptan  ticareti yapan,  emlak projeleri geliştiren, yatırım danışmanlığı yapan şirket sahibidir.


Anatolii Rybchuk (sağda) Yolsuzlukları Önleme Ulusal Ajansı Başkan Yardımcısı Oleksadr Starodubtsev'in (solda) katılımıyla 28 Aralık 2021 Salı günü gerçekleşen Ukrayna'nın yeni yolsuzlukla mücadele stratejisi toplantısına katıldı.  Ulusal Yolsuzluk Önleme Ajansı (NAZC) devletin yolsuzlukla mücadele politikalarını geliştiren merkez organıdır. 

Anatolii Rybchuk Ukrayna ve Türkiye Dostluk ve İşbirliği Derneği Başkanıdır. TUİD-Türkiye Ukrayna İşadamları Derneği  Vinnitsa bölgesi temsilcisidir.