6. TKG  programı katılımcısı Ramazan Gündoğdu Kıbrıs Türk Ticaret Odası Meclisi'nin 22 Haziran 2020 Pazartesi akşamı yapılan ilk toplantısında Meclis Başkan Vekili görevine seçildi.

6.TKG programına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti temsilcisi olarak katılan Ramazan Gündoğdu (soldan 2.)  önceki dönemlerde de KKTO yönetiminde görev üstlenmişti.

KKTO web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntısına bu linkten ulaşılmaktadır.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın 57’nci Olağan Genel Kurul toplantısı 20 Haziran 2020 tarihinde pandemi önlemlerine dikkat edilerek  yapılmıştı. Genel Kurul toplantısında, raporlar aklanmış ve Oda’nın yeni Meclisi belirlenmişti.

KKTO 57. Genel Kurulu hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için bu linkiin tıklanması yeterli olacaktır.

Değerli üyemizi kutluyor, görevinde başarılar diliyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan Ramazan Gündoğdu, Gazimağusa'da bulunan Shipyard Famagusta Tersanesinin sahibi ve direktörüdür. Ayrıca  Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir.