Türk Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de 14 Ekim 2019 Pazartesi günü düzenlenen ve altı ülkenin iş insanlarının katıldığı Türk Dili Konuşan Ülkeler İş Forumu’na katılarak bir konuşma yaptı.​
Hisarcıklıoğlu, bu oluşumun kendi hayalleri olduğunu belirterek, “2005 yılında Türk Dünyasının Aksakallısı Sayın Nazarbayev bize bu işin yapılmasını Antalya’da Liderler zirvesinde söyledi. Biraz gelişme gösterdik. Sonra 10 sene önce Nahcivan’da biraraya geldik. Şimdi tarihimizde ilk defa altı farklı iş dünyasının temsilcileri biraraya geliyor” dedi. 



TKG Azerbaycan Grubu üyeleri  İş Forumu sırasında TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret ederek, "Bakü'ye Hoş geldiniz" dediler.

TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan haberde yer alan farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.  

İş Forumu’nun sonunda TOBB ile Azerbaycan İşverenler Konfederasyonu arasında Türkiye - Azerbaycan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu kurulmasına ilişkin mutabakat zaptı imzalandı.

TOBB web sayfasında yayınlanan haberlere ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.