20. TKG programına İran'dan katılan ikiz kız kardeşler ZOHREH ROSTAMI (solda) ZAHRA ROSTAMI TOBB Başkanına  teşekküe etti.

TOBB 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılarının TOBB'un "Anılar Galerisi"nde sergilenmek üzere sundukları yerel ve otantik hediyelerin herbirinin fotoğrafı, hediyeyi veren konuğun adı ile birlikte "Hediyeler, Ödüller, Taltifler" adlı bir katalog kitapta yayınlanmış bulunmaktadır.

20. TKG programına Türkmenistan'dan katılan DOVRAN ORAZGYLYJOV (sağda) ve MAYSA ASHYRDURDYYEVA (solda) TOBB Başkanına Türkmenistan'dan getirdikleri kaftan ve kalpağı giydirdiler.


20. TKG programına Rusya Federasyonu'nu temsilen katılan ALMAZ MUNAVİROV (sol başta), MAKHAMAD ILIASOV (soldan 2.),  MARAT FAZLİEV (sağdan3.), ALİM  DZHASHAR KORKMAZOV (sağdan 2.) ve ALMAZ KHAZİEV (sağ başta)  TOBB başkanına biir kitap armağan etti.

TOBB web sayfasında Yayınlar başlığı altında pdf formatında yayınlanan "Hediyeler, Ödüller, Taltifler" adlı kitaba bu linkten erişim mümkündür.


20. TKG programına Kazakistan'dan katılan ZHASSULAN NURMAKHAMBETOV (sol başta), BAKYTZHAN OSKENBAY (soldan 2.), SAULE TASTANBEKOVA (sağdan 2.), SERİK KULATAYEV (sağ başta), TOBB Başkanına bir dombra armağan etti.

TOBB'un 75. Genel Kurulu hazırlık çalışmaları kapsamında yayınlanan "Hediyeler, Ödüller ve Taltifler-2019" adlı kitapta 20. TKG programı üyelerinin TOBB'a getirdikleri hediyeler 1 Ekim 2018 tarihi ile kayıt edilmiştir.


20. TKG programına Kırgızistan'dan katılan KYIALBEK  DYIKANOV (sol başta), SHAMIL IMANALIEV (soldan 2.), BELEK ESENALİEV(sağdan 2.) ve ULAN  CHOLPONBAEV (sağ başta) TOBB Başkanına bir  Kırgız başlığı armağan etti.

Bu hediyeleri veren grup üyelerinin isimlerine ve hediyelerin fotoğraflarına ulaşmak isterseniz lütfen katalog kitabın 113. -114.  sayfalarını ziyaret ediniz.

20. TKG programı katılımcılarına sertifika verilmesi ve TOBB'a hediyelerin sunulması TKG web sayfasında  haber olarak yayınlanmaktadır. Hediye takdim töreninin faklı fotoğraflarına ulaşmak için bu linkin ziyaret  edilmesi gerekmektedir.

20. TKG programı kapsamında düzenlenen  hediye takdimi ve sertifikaların verilmesi töreni hakkında TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olaacaktır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Eylül-12 Ekim 2018 tarihleri arasında  Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Çorlu ve Çerkezköy’de düzenlenen  “20.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”na 20 ülkeden 48 katılımcı iştirak etmiştir.