Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Tamer Kıran, Moldova’nın Ankara Büyükelçisi Dmitri Croitor ile 21 Ocak 2021 tarihinde elektronik ortamında görüştü.​

Görüşmede Türkiye-Moldova ekonomik ve ticari ilişkileri ile Türkiye-Moldova Ticaret ve Sanayi Odası Forumu’nun önümüzdeki dönem faaliyetleri hakkında istişarede bulunuldu.

TOBB web sayfsında yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Mutabakat Zaptı, Moldova Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen “Expo Business Moldova 2020” kapsamında TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve Moldova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sergiu Harea tarafından imzalandı.

“Expo Business Moldova 2020”  açılışında TOBB adına konuşma yapan Tamer Kıran, Türkiye ile Moldova arasındaki ilişkilerin önemine vurgu yaptı.

TOBB  web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılacaktır.