9. TKG programına Irak'tan katılan Halid Mayas (sağda) ablasının Başkent Üniversitesi Hastanesinde tedavi  olabilmesi için Ankara'da üç ay kalmayı planlamaktadır.

Arkadaşımızın ablasına geçmiş olsun diyor ve şifa diliyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan Khalid Rafeeq Tawfeeq Mayas (solda) müteahhitlik, bina, kanalizasyon ve elektrik inşaat işleri yapan, ayrıca kargo taşımacalığı yapan ve  para transferi  işleriyle ilgilenen  şirket sahibidir. Kerkük Üniversitesi Kerkük Cumhuriyet Hastanesi binaları şirketin tamamladığı işler arasındadır. Türkmen İş Adamları Derneği, Irak Müteahhitler Birliği, ABD-IRAK Sanayi Ticaret Odalar Birliği üyesidir.