18. TKG programına Kuzey Makedonya adına katılan Muaz Emin tatil ve alışveriş amaçlı olarak sık sık ziyaret ettiği İstanbul'da 17 Ekim 2022 Pazartesi günü bu kez  iş görüşmesi gerçekleştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Beypazarı, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Muaz Emin programa katıldığı dönemde Digitürk Balkanlar genel bayisi olan ve uydu anten satış, kurulum ve servis hizmetleri veren şirket sahibiydi. Makedonya Türk İşadamları Birliği ve Köprü Derneği üyesidir. 

18. TKG programına Almanya'dan katılan ve heyet başkanlığı görevini üstlenen Salih Taşdirek (solda) yaz tatili için baba ocağı Nevşehir'de olduğu sırada, 26 Ağustos 2022 Cuma günü Çat  Belediyesi'ni ziyaret ederek, Başkan İbrahim Ertük ile görüştü. 

18. TKG programı  heyet başkanı Salih Taşdirek akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. 


18. TYKG programına Kazakistan'dan katılan Fazylbek  Absattaruly  Mustanov genç bir kazak futbolcunun Samsun Spor'a transfer işlemlerini gerçekleştirmiş ve sporcuyu yeni takımına bizzat tanıştırmak üzere 3-5 Ağustos 2022 tarihlerinde Samsun'u ziyaret etti.

18. TKG programı üyesi Fazylbek  Absattaruly  Mustanov programdan sonra erkek çocuklar için Arlandar Futbol Kulübü'nü kurarak,  spor sektöründe kulüp sahibi ve yönetici olarak görev yapmaya başlamıştır. Portekiz'deki bir spor kulübü ile işbirliği yaparak Kazak çocukların Portekiz'de çocuklar için düzenlenen futbol turnuvalarına katılmasını sağlamıştır


18. TKG programına Arnavutluk adına katılan  Zamir Cungu (solda) 18 Ekim 2022 Salı günü eşi ile  birlikte İstanbul'un Beşiktaş ve Ortaköy bölgelerini gezdi ve tekne turu yaptı. 

Arkadaşımızın İstanbul ziyaretine ait farklı fotoğraflarına ulaşmak için facebok sayfasına ait bu linkin  ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

Zamir Cungu turizm sektöründe faaliyet göstermekte, gruplar için sık sık İstanbul turları düzenlemektedir. Ayrıca  Türkiye ve Arnavutluk arasındaki ticari faaliyetlerde danışmanlık yapmaktadır.