TOBB 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına  Almanya'dan  katılan EŞREF CAN TENLİK''in  TKG Grubunun  ortak mail grubuna gönderdiği web sayfası konusundaki 2. mektubunu bilginize sunuyoruz:

alt
 
From: Esref Can Tenlik
Sent: Tuesday, August 27, 2013 3:29 PM
 

"Sayın TOBB Yetkilileri"

Her zaman olduğu gibi olağanüstü gayretlerinizi, çalışmalarınızı büyük hayranlıkla takip ediyoruz.

Her grubun TOBB`a verdiği hediyeleri ayrı birer albüm haline getirip yayınlamanız çok güzel ve anlamlı olmuş, ellerinize sağlık olsun.

Tabii ki, bizler için  büyük emekler vererek yapılan çalışmalara anlamlı hatıralar kazandırmak bizleri de çok mutlu etmiştir.

Ancak, sizler  bu anlamlı hatıraları ölümsüzleştirerek, çok daha büyük anlamlar kazandırmış oldunuz.

TOBB gerçekten çok büyük bir başarı gerçekleştirmiştir. Bütün dileğim, yapılan bunca çalışmaların, gayretlerin, harcanan bunca paraların arzulanan sonuçları vermesidir.

Bu büyük ailenin tüm üyeleri olarak, başta TOBB`un Başkanı, Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na, TOBB`un tüm çalışanlarına, bu projede emeği geçen herkese ne kadar teşekkür etsek azdır.

TOBB gerçekten çok büyük bir kurum, bugün bütün Dünya`ya yayılmış bir organizasyon ve Ülkemizin yüz akı bir kurum.

Ancak, TOBB`un böyle büyük başarılar elde edebilmesinin, bence, en önemli sebebi TOBB`un yöneticilerinin düşüncelerinin büyüklüğüdür. Eger yöneticilerimiz böyle büyük düşüncelere ve böyle büyük bir vizyona sahip olmasalardı TOBB bugün bu başarıları elde edemezdi.

Bu vesileyle, TOBB`u bugünlere ulaştıran başta TOBB Başkanı, Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nu, tüm yöneticilerini, çalışanlarını tebrik etmek ve bizler için yapılan bütün çalışmalardan dolayı en derin saygılarımızı ve şükranlarımızı iletmek isterim.

Eşref Can Tenlik

16. TKG Grubu Heyet Başkanı

Almanya