Türkçe Konuşan Girişimciler Programı ve TKG Web Sayfasını önemi konusunda 6. Grubun  KKTC'den gelen üyesi ve Genel Sözcü  RAMAZAN GÜNDOGDU ile  16. Grubun  Başkanı Almanya'dan EŞREF CAN TENLİK arasında yahoo grupta geçen yazışmaya web sayfamızda da yer vermek istiyoruz. Bilginize sunarız: 

 

--- On Fri, 5/10/13, Esref Can Tenlik wrote:

alt

 

 

 

 

 

 

Sevgili Arkadaşım  Ramazan,

Mail`in ve ilettigin duyguların için çok teşekkür ederim.

Türkçe Konuşan Girişimciler Projesinin ne kadar büyük ve faydalı bir proje oldugunu anlamak için birbirimize karşılıklı gönderdigimiz bu 2-3 mail bile yeterlidir.

Aslında, biz ikimiz birbirimizi tanımıyoruz, hiç biraraya gelmedik. Ancak, bu proje sayesinde sanki  uzun yılların dostluklarını yaşamışız gibi birbirimizi benimsemiş ve kabul etmişiz.

İşte size mükemmel bir sonuç, bundan daha güzel bir sonuc olabilir mi!

Simdi biz ikimiz bir iş ilişkisine girdigimizde yıllarca sürebilecek bir güven oluşumunu aşmış olmuyor muyuz!

Bize bütün bu imkanları sunan basta Sayın Başkanimiz Rifat Hisarciklıoglu`na, tüm TOBB çalışanlarına  en derin sevgi ve minnetlerimizi sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 

Henüz üyeligini tamamlamamış tüm arkadaşlarımın biran evvel üyeliklerini tamamlamalarını bekliyoruz.

Enderin sevgi ve selamlarımla

EŞref Can Tenlik

16. Grup Heyet Başkanı

 


From:Gundogdu Ramazan gundogdu1@hotmail.com

 

alt

 

 

 

 

 

Sevgili Esref Can Tenlik,

Saygıdeger Başkan,

Çok güzel ve bütünleştirici farkındalık yaratan  bir yazı yazmışsınız, sizleri en kalbi duygular ile ve içtenlikle tebrik ederim, ben de bütün arkadaşlarımızın TKG web sayfasına katılımını tüm kalbimle diliyor ve bekliyorum.

Saygilarimla

Ramazan Gundogdu

Kuzey Kibris 6.grup Katılımcsı

 


From: esref.tenlik@yahoo.com
Date: Wed, 8 May 2013 08:01:04 -0700

alt
 

 

 

 

 

Sevgili Arkadaşlar,

Songünlerde hemen hemen hergün bizim icin özel olarak tasarlanıp, hazırlanan web sitemize üyelik konusunda  yazışıyoruz.

Birçok arkadaşımızın üstün gayretler göstermelerine  rağmen  maalesef, hala istenilen üye sayısına birtürlü ulaşamamaktayız.

Sevgili arkadaşlar, lütfen bize sunulan bu büyük imkani iyi degerlendirelim, bu büyük aile birgünde oluşmadı, yaklasik 9 yılık emek, zaman ve büyük paralar harcanarak bir araya geldi. Gerçekten büyük aile diyorsak ve herbirimiz kendimizi bu büyük ailenin bir üyesi olarak görüyorsak, lütfen, bunun geregini yerine getirelim.

Inanın, her hafta en az 5-6 iş teklifi aliyorum,. Bu maili yazmadan daha birkaç dakika önce Denizli`den bir havlu teklifi aldim.

Her iş teklifini gönderen firma özellikle adresimi TOBB`un  web sitesinde bizim için oluşturulan işteklifleri bölümünden aldıklarını belirtiyorlar.

Bu nekadar güzel bir sonuc!  Ben, burada Almanya`da işlerimle ugraşırken tek bir kuruş harcamadan benim firmamin reklamı yapılıyor ve bana iş teklifleri geliyor.

Benim gibi bir cok arkadaşımız bu ve benzeri güzel neticeleri bu calışmalar sayesinde elde ettiler ve ediyorlar. Inanın bu durum inanilmaz büyük bir mutluluk veriyor.

Arkadaşlar, üye olmayan arkadaşlarımızı biran evvel üye olmaları için teşvik edelim.

Bütün arkadaşlarımı sevgiyle kucakliyor en derin sevgi ve selamlarımı iletiyorum

Eşref Can Tenlik

16. Grup Heyet Başkanı

ALMANYA