TOBB 10. Türkçe Konuşan Giirşimciler  Programına İran'dan katılan HOSSEIN ARIAN' dan gelen teşekkür mektubu ile web sayfası mektubunu bilgilerinize sunuyoruz.

From: ArianCo. [mailto:ariansavatoco@yahoo.com]
Sent: Friday, April 05, 2013 2:36 PM

Sayın TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu,

Ben 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubundan Hossein Arian

Değerli davetinizle katıldığım programdan edindiğim bilgi ve tecrübe ile 2011 yılında Ege Bölgesi ve İran İşbirligi Derneği’nin kurulmasında öncelik ettim.

Bu bağlamda, derneğimizile İran’daki yatırımcıları Türkiye’ye getirip Türk işadamlarının İran ile ticaret yapmasına destek veriyoruz.

Derneğimizin websitesi : www.egeirandernegi.com

Ben, şahsıma ve iş yaşamıma olan katkılarınızdan ötürü teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

HOSSEIN ARIAN
Ege Bölge ve İran İşbirliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
10. Grup Üyesi
İRAN

*********************

From:ArianCo. [mailto: ariansavatoco@yahoo.com]

Sent: Thursday, February 21, 2013 10:36 AM

Merhaba,

Web sitesini gördüm, çok beyendim, başlamak için çok iyi bir site olmuş, tebrik ediyorum.

Benim görevimi de soylin lutfen. Salı gun izmirdeyim, ordan aracam ve ben ne yapa bilirimi de konuşuruz..

Saygılar ve sevgiler.

HUSSEIN ARIAN