16. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubu Başkanı  Almanya'dan EŞREF CAN TENLİK'in TOBB Başkanına gönderdiği mektubu bilginize sunuyoruz.

*********************************

alt

 

From: Esref Tenlik [mailto:esref.tenlik@web.de]
Sent:  Saturday, February 09, 2013 1:25 PM

 

 

 

Kimden: Esref Tenlik [esref.tenlik@web.de]

Gönderildi: 01 Mart 2013 Cuma 15:14Sayın, M.Rifat Hisarciklioglu

 

Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Başkanı

 Sayın Başkanım,

Ben, Eşref Can Tenlik, 16. Türkce Konuşan Girişimciler Grubu heyet başkanı olarak sahsım ve tüm arkadaşlarım adına size ve şahsınızda  TOOB'un tüm kurum, kuruluş ve degerli mensublarına bir kez daha en derin şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi iletmek isterim.

 " Türkce Konusan Girişimciler Portali" adı altında büyük emekler vererek hazırlattıgınız internet sayfası daha başlangıcında tahminlerin çok üzerinde faydalar göstermeye başlamıştır. 

2005 yılından beri yürütülen bu projeye - büyük aileye- bizler 16. grup olarak dahil olduk. Bütün grupların faaliyetlerini kapsayan bu internet sitesi; bugüne kadar yapılan tüm çalışmaların ne kadar dogru oldugunu, ne kadar büyük emekler verildigini, ne büyük kaynakların harcanmasına sebeb oldugunu açıkca gözler önüne sermektedir.

Bizzat sadece benim internet adresim  son 3 haftadır iş teklifleri yagmuruna tutuldu. Gelen her iş teklifinde adresimin özellikle TOOB`un internet sitesindeki iş teklifleri bölümünden aldıklarınıbelirtmeleri beni daha da duygulandırmış ve etkilemiştir.

 Sayin Baskanım,

Tabiidir ki, gelen bütün is tekliflerinin olumlu sonuç vermesi mümkün degildir. Ancak, bu kadar büyük bir ilgi bana ve diger tüm arkadaslarıma inanılmaz bir teşvik ve itici güç oluşturmustur. Bu projenin ana fikri olarak ortaya konulan; Türkce konusulan cografyadaki kardeş ülkelerin girişimcilerinin birbirleri ile iş ilişkileri geliştirmeleri, sosyal ve kültürel  gelişimlerin güclendirilmesi fikri başariyla amacına ulaşmaktadır.Bütün bunlar, sahsınzın ve Başkanlıgını yaptıgınız TOOB yönetiminin kararlarıile mümkün olabilmiştir.

 Bir hususu daha belirtmek isterim ki, o da; cok büyük emekler verilerek ve kaynaklar harcanarak gercekleştirilen ve daha uzun yıllar devam edecegine inandigımız bu projenin uygulanmasında sectiginiz kadronun ne kadar dogru insanlardan oluştugunu, bugün 600 kişiyi bulan bu büyük ailenin her grubunun organizasyonunda, her gruba aynı özen ve ilgi ile yardımcı olundugunu, seçtiginiz personelin adeta birer nefer gibi calıştıklarını, temasta oldugumuz tüm arkadaslarimizla müşahade etmiş bulundugumuz ortak bir husustur.

Bir çogunu tanıyamamış oldugumuz, isimlerini bilmedigimiz bu degerli personelinize sahsınızda tekrar en derin teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunmak isteriz.

Büyük faydalar saglanacagına yürekten inandıgımız bu projenin, hedeflenen amacına  ulaşacagına da yürekten inanmaktayız.

Size ve şahsınızda TOOB'un tüm kurum, kurulus ve personeline bütün emekleriniz, cabalarınız için tekrar tekrar en derin şükranlarımızı, tesekkürlerimizi sahsım ve tüm arkadaşlarım adına bir kez daha iletmekten büyük mutluluk duymaktayım.

Saygilarmla

EŞREF CAN TENLİK

16. Türkce Konuşan Girişimciler Grup Başkanı

ALMANYA