12. TKG programına Rodos Adası temsilcisi olarak katılan Osman İlter Osmancıkzade (sağda) 2022 yazında Marmaris'in Datça yarımadasında Hisarönü mevkiinde bulunan D Maris Bay Otelinde sahne alarak, konuklara Türk ve Yunan müziği sunacak. 


12. TKG üyesi Osman İlter Osmancıkzade (sağdan 2.) 17 Nisan 2022 tarihinde  eşi Makbule Hanım ve akrabaları ile birlikte Fethiye'deki Kayaköy'ü ziyaret etti.

Osman İlter Osmancıkzade eşi Makbule Hanım ile birlikte sık sık Marmaris'i ve çevresini ziyaret ederek, dost ve akrabaları ile buluşmakta ve tatil yapmaktadır.


12. TKG Üyesi Osman İlter Osmancıkzade (soldan 2) 15 Nisan 2022'de eşi ile birlikte gerçekleştirdiği Marmaris ziyareti sırasında akrabaları ile mutlu anlar paylaştı. 


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. TKG programına Yunanistan temsilcisi olarak katılan Osman İlter Osmancıkzade   Rodos kalesi surları içinde La  Fontana adlı hediyelik eşya mağazası  sahibidir.

Hediyelik eşya ticaretinin yanı sıra, kurmuş olduğu amatör Türk Yunan Müzik ve Dans Topluluğu ile iki ülke arasında dostluk ve barış köprüleri inşa eden 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Osman İlter Osmancıkzade Muğla, Antalya ve İzmir  illeri ve ilçelerindeki festivallere düzenli olarak katılmakta, müzikli gösterilerde yer almaktadır. 

12. TKG programı katılımcısı değerli arkadaşımız Osman İlter Osmancıkzade kutluyor ve başarılar diliyoruz.