12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan katılan Osman İlter Osmancıkzade (solda) eşi Makbule Hanım ve yakın arkadaşları ile birlikte Kapadokya ziyareti sırasında  tüf kaya içine oyulmuş  otelde konaklamaktan çok memnun  kaldı.

Osman İlter Osmancıkzade'nin  Kasım ayı ortalarında gerçekleşen Kapadokya tatili izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. TKG programına Yunanistan temsilcisi olarak katılan Osman İlter Osmancıkzade   Rodos kalesi surları içinde La  Fontana adlı hediyelik eşya mağazası  sahibiydi.

Hediyelik eşya ticaretinin yanı sıra, kurmuş olduğu amatör Türk Yunan Müzik ve Dans Topluluğu ile iki ülke arasında dostluk ve barış köprüleri inşa eden Osman İlter Osmancıkzade Muğla, Antalya ve İzmir illeri ve ilçelerindeki festivallere düzenli olarak katılmakta, müzikli gösterilerde yer almaktaydı. 

Pandeminin etkisiyle  Rodos Adası'na uğrayan turist gemilerinin azalması sonucunda hediyelik eşya mağazasını kapatmak zorunda kalan Osman  İlter Osmancıkzade iki yıldır dönemsel olarak Marmaris'teki otel ve tavernalarda canlı müzik programları icra etmektedir.

Türkiye sevgisi çok yüksek olan arkadaşımızı müzik sayesinde ülkelerimiz arasında kurmuş olduğu dostluk köprüleri nedeniyle kutluyor ve teşekkür ediyoruz.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 12. TKG programına Almanya'dan katılan Süreyya İnal (sağda) sık sık Türkiye'yi ziyaret etmekte, ailesi ve dostları ile vakit geçirmektedir.

Üç yıl önce bir badem bahçesi kuran  Süreyya İnal  (sağda) 15 Mayıs 2022'de gerçekleşen Antalya gezisi  sırasında ortağının Hatay'daki bahçeden getirdiği ilk badem ürünlerinin tadına bakmaktan çok mutlu oldu.

Süreyya İnal Almanya'nın başkenti Berlin'de yaşamaktadır. Mali müşavirlik ve hukuk danışmanlığı yapan şirket sahibidir. MÜSİAD, DEİK  ve TD-IHK  üyesidir.