Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 14. TKG programına Azerbaycan'dan katılan Ramin Aliyev arkadaşımız maalesef  vefat ettiğini, rahmete gittiğini  üzülerek öğrendik.

Ramil Aliyev arkadaşımızın ailesine, yakınlarına ve başta 14. TKG üyeleri olmak üzere TKG üyelerimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan Ramin Aliyev  katılım sertifikasını  TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan almıştı.

Azerbaycan'dan RAMİN ALİYEV (solda) ve Bulgarİstan'dan CEYHAN BEYTULLA (sağda) Denizli ziyaretinde Pamukkale'de arkadaşlıklarını belgelemek için kamera karşısına birlikte geçmişlerdi.

14. TKG üyesi rahmetli Ramin Aliyev (sağdan 2.) arkadaşımız programa katıldığı sırada inşaat malzemesi ticareti yapan aile şirketinde yönetici olarak görev yapmaktaydı.