TOBB tarafından düzenlenen 1. TKG Programı'na Kosova'dan katılan Adnan Muhameti  (solda)  ve Irak'tan Nuri Salihi (sağda) İstanbul ziyaretlerindne ülkelerine dönerken 1 Temmuz 2021 Perşembe günü  Sabiha Gökçen Havalimanı'nda karşılaştılar.

Programdan tam 16 yıl sonra yeniden görüşme şansı bulan dönem arkadaşları bu tesadüften çok memnun oldular.

Adnan Muhameti Haziran ayının son haftasında Ankara ve İstanbul'u ziyaret ederek, iş görüşmeleri ve akraba ziyaretleri yaptı. 

Nuri Salihi İzmir'de düzenlenen 5. Yatırım ve Ticaret Zirvesi'ne katıldıktan sonra İstanbul'da yaşayan annesini d ve akrabalarını ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1. TKG programına Kosova temsilcisi olarak katılan Adnan Muhameti araba muayene istasyonu işletmektedir. Ayrıca inşaat ve dekorasyon işleri yapmakta, beton santrali kurulumu ve  makine parçaları ticareti  yapmaktadır. 

TOBB tarafından Ankara, Bursa, İstanbul ve Gaziantep'te düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Irak'ın Kerkük şehrinden katılan Nuri Salihi devlet ihaleleri üzerinden genel ticaret ve inşaat müteahhitliği, hastane inşaatı ve  ekipman temini, jeneratör ve elektrik pano istasyonları satış ve uygulama işleri yapan şirket sahibidir. Bir süre önce turizm sektöründe faaliyet göstermek amacıyla yeni bir şirket kurarak, uçak bileti satışına başlamıştır. Kerkük Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesidir. Kızılay'ın Kerkük  temsilciliğini gönüllü olarak üstlenmiştir.