Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. TKG programına Kosova'nın Prizren şehrinden katılan Nadir Shantiri'nin (soldan 3.) ortağı ve yöneticisi olduğu aile şirketi 2 Temmuz 2020 tarihinde başkent Priştine'de modern bir kasap dükkanı açtı.

18. TKG programı üyesi Nadir Shantiri (sağ başta) Prizren'deki modern kesimhane ve et hazırlama tesislerinde üretilen helal kesim etleri et galeirisi görünümündeki modern satış noktalarında pazara sunmaktadır.

Nadir Shantiri aile üyeleri ile birlikte açılışa katılan  konuklarla yakında ilgilendi.

Değerli arkadaşımızı kutluyor, hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz.

18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kosova'nın Prizren şehrinden katılan Nadir Shantiri  (sağ başta)  gıda sektöründe faaliyet gösteren kırmız et ve kuru et üretimi yapan aile şirketinin ortağı ve üst düzey yöneticidir. Prizren İşadamları ve Esnafları Derneği üyesidir.