TOBB tarafından düzenlenen 18. TKG programına Ukrayna temsilcisi olarak katılan Alina Potapova (sağdan 3.) Kiev şehrinde 23 Ocak 2022 tarihinde düzenlenen BFF Moda Gösterisinde sunuculuk yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan Alina  Potapova programa katıldığı sırada kamu ile ilişkilerde danışmanlık hizmeti ve sözlü ve yazılı tercüme hizmetleri sunan şirket sahibidir. Ayrıca ailesi ile birlikte  portal üzerinden toptan ve perakende otomotiv yedek parça ticaretini yürütmekteydi.

18. TKG üyesi Alina  Potapova  yat kaptanlığı eğitim sürecini tamamladıktan sonra yaşamına yepyeni bir kariyer eklemiş oldu. Zamanının önemli bir bölümünü denizlerde geçirmeye başlayan arkadaşımız bir süredir İstanbul'da  yaşamaktadır.