18. TKG programı katılımcısı Fazylbek Absattaruly Mustanov (solda) Ankara Üniversitesi Yüksek Lisans Diplomasını mezuniyetinden  on yedi yıl sonra 2 Ağustos 2022 Salı günü YTB Başkanının elinden teslim aldı. 


Kazakistan'dan 18. TKG Üyesi Fazylbek Absattaruly Mustanov  (sağda) Türkiye'nin Büyük Öğrenci Projesi kapsamında Ankara'da okuduğu dönemden tanıdığı Sayit Yusuf'u (solda) Türkiye'ye geldikçe ziyaret etmekte, öğrencilik günlerinde görmüş olduğu destek nedeniyle teşekkürlerini ifade etmektedir.


Sayit Yusuf (solda) halen Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı nezdinde Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta ve yabancı öğrencilere yönelik bursa ve destek faaliyetlerini koordine etmektedir.

18. TKG programı üyesi Fazylbek  Absattaruly  Mustanov  (sağdan 2.) programdan sonra erkek çocuklar için Arlandar Futbol Kulübü'nü kurarak, spor sektöründe kulüp sahibi ve yönetici olarak görev yapmaya başlamıştır. Portekiz'deki bir spor kulübü ile işbirliği yaparak Kazak çocukların Portekiz'de çocuklar için düzenlenen futbol turnuvalarına katılmasını sağlamıştır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Beypazarı, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na yirmi bir ülke ve beş özerk bölgeden kırk altı girişimci katılmıştır.