TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Rusya Federasyonu'nun  Krasnodar Bölgesinden katılan Natig Askerov (solda)  yapmış olduğu başarılı çalışmalar nedeniyle Krymsk Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ödüllendirildi.

Natig Askerov (solda) kurduğu danışmanlık şirketi ile başta Türk işadamlarının Rusya pazarına girişleri olmak üzere Krymsk Ticaret ve Sanayi Odası'nın Türkiye ile ilişkilerine destek vermektedir. 

Krymsk Ticaret ve Sanayi Odası 17. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen törende Oda'nın faaliyetlerine yapmış olduğu katkılar nedeniyle Natig Askerov'a teşekkür plaketi vermiştir.

Değerli arkadaşımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Natig Askerov Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 9. TKG programına katıldığı sırada inşaat sektöründe faaliyet gösteren ayrıca PVC kapı/pencere profilleri ve aksesuarlarının ticareti konusunda faaliyet gösteren şirketin yöneticisi olarak görev yapmaktaydı. Şirket olarak   PVC kapı/pencere profilleri  işleme makine ve tezgahlarının satışı, kurulması ve eğitimi hizmetlerini veriyorlardı.