TOBB tarafından düzenlenen 13. TKG programına Almanya'dan katılan Emre Hızlı (sağ başta)  IHK Nürünberg tarafından  25 Ekim  2022 tarihinde düzenlenen çalıştayda Federal Çalışma Ajansı CEO'su ve Bavyera Eyaleti Genel Müdürü ile ekonomik gelişmeleri değerlendirme fırsatından memnun oldu. 

Emre Hızlı uluslararası kuruluşları yakından tanımanın ve işbirliği yapmanın önemine  inanmaktadır. Bu kapsamda 3 Ekim 2022 Pazartesi günü Strazburg kentinde bulunan Federal Anayasa Mahkemesi, Avrupa Parlamentosu'nu ziyaret ederek, Avrupa fikrinin hukuk ve kültür tabanı  üzerinde büyümesinin güçlü sonuçlarını değerlendirdi.

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Emre Hızlı (Hukuk Danışmanlığı şirketi sahibidir ve avukat olarak görev yapmaktadır. Orta Frankonya Türk İşadamları Dernek (TIAD) eski Başkanıdır. Alman Avukatlar Derneği, Alman-Türk Hukukçular Derneği üyesidir. Nürnberg Lion Kulübü başkanıdır. 

Lions Club Nürnberg başkanı olan 13. TKG üyesi Emre Hızlı (solda) üyesi olduğu Lions Club Nürnberg ile Nuremberg Müzik Üniversitesi arasında geliştirilen bir işbirliği projesi kapsamında 3 Kasım 2022 Perşembe günü düzenlenen "Müziğin Kanatlarında" başlıklı konserin gerçekleşmesinde etkin görev üstlendi.

Hukuk alanındaki mesleki çalışmalarının yanı sıra, sosyal ve kültürel çalışmalara özel önem veren, ülkeler ve kurumlar arasında iletişimin gelişmesi için çaba gösteren değerli arkadaşımız Emre Hızlı'yı kutluyor, başarılar diliyoruz.