19. TKG programı heyet başkanı Şener Sabri  İSİFED tarafından  20-22 Kasım 2020 tarihleri arasında düzenlenen KKTC ziyaretleri sırasında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile tanışmaktan çok memnun oldu.

KKTC Cumhurbaşkanı  Esin Tatar  İŞAD'ın konuğu olarak Ada'ya gelen İSİFED heyetini  kabul ederek, yakından ilgilendi.

İstanbul Sanayi ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu- İSİFED tarafından düzenlenen KKTC ziyareti sırasında katılımcılar  başkent Lefkoşa,  Gazi  Mağusa  ve Maraş’ı ziyaret etti.

19. TKG programına Bulgaristan'dan katılan Şener Sabri  iş insanlarının KKTC ziyaretine ev sahipliği yapan İŞAD-Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği yöneticilerinin gösterdiği yakın ilgiden çok memnun oldu.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı Şener Sabri (soldan 2.) ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak, başta tekstil olmak üzere  çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.