Ankara, Nevşehir, Kayseri ve illerinde düzenlenen TOBB 4. Türkçe  Konuşan Giirşimciler Programı üyeleri Müşfik Hasanov Savalan ve Yunus Sadıkov Musaoğlu ile Aralık 2007'de başkent Bakü'de buluştuk.

4. TKG üyelerimize Bakü'nün Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ve köy evi şeklinde düzenlenmiş bahçeli bir  lokantada konuk olduk ve samimi anlar paylaştık.

TOBB tarafından 14-30 Nisan 2006 tarihlerinde  düzenlenen  4. TKG programına   Azerbaycan'dan katılan Müşfik Hasanov Savalan (solda)  inşaat  sektöründe faaliyet göstermektedir.  Bina inşaatlarının mekanik aksamı, ısıtma, soğutma ve tesaisat projelerinde taahhüt işleri yapmaktadır. Ayrıca, Türkiye'den çok sayıda inşaat malzemesi firması ile birlike çalışmakta ve ürünlerini Azerbaycan piyasasında tanıtmaktadır.

Müşfik Hasanov Savalan 2010 yılından sonra yarı zamanlı olarak Türkiye'de yaşamaya başlamış, 2015'den itibaren ailesini ve işinin önemli bir kısmını İstanbul'a taşımıştır. İnşaat projelerinie devam  etmenin yanı sıra yabancı uyrukluların Türkiye'de emlak edinmesi, oturma izni ve vatandaşlık alması konularında hizmet veren bir şirkete de ortak olmuştur. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 4. TKG programına katılan Yunus Sadıkov Musaoğlu (solda) propgrama katıldığı sırada özelleştirmeden satın almış olduğu et ve süt ürünleri kombinasını yenileyebilmek için yatırırmcı arayışındaydı. SSCB döneminde genel müdür olarak görev yaptığı tesisin makine parkının ve üretim sürecinin son teknolojilere göre yenilemesi gerekmekteydi.