12. TKG programına KKTC'den katılan Halide Gürün (solda)  erkek kardeşi ile birlikte 21-25 Şubat 2021 tarihlerinde düzenlenen Gulfood 2021 Gıda Fuarında stand açarak, aile firması AKGÖL'ün lezetli Hellim Peynirlerini tüm dünyadan gelen katılımcıların beğenisine  sundu.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 12. TKG programı üyesi Halide Gürün (solda) üniversite eğitimini 2010 yılında İngiltere'de Reading Üniverstesi'nde İşletme ve Yöneticilik bölümünde tamamlamıştır.  Mezun olduktan sonra aile şirketi  Akgöl Sütçülük Gıda ve Paketleme Sanayii Ltd’in yönetiminde görev üstlenmiştir.


12. TKG üyesi Halide Gürün arkadaşımızı başarılı tanıtım çalışmaları nedeniyle kutluyor, yeni bağlantılar ve bereketli işler diliyoruz.

Dünya’nın en büyük gıda fuarı olan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde düzenlenen Gulfood 2021 Gıda ve Ağırlama Fuarına, Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) şemsiye standı altında ve "North Cyprus" markasıyla bu yıl 5 firma katıldı.  

1987 yılından beri düzenlenen Dubai Gulfood fuarına KTSO çatısı altında 16 yıldır katılım gerçekleştirilmektedir. Dubai Golfoof Fuarı 93 bin metre kare alanda düzenlenmekte, 5 bin katılımcı firmanın bulunduğu fuarı 185 ülkeden 97 bin kişi  ziyaret etmekte, 20 binden fazla marka görücüye çıkmaktadır.

Fuar stant organizasyon ve koordinasyonunu, KTSO tarafında sağlanmaktadır. KKTC'den hellim ve süt ürünleri başta olmak üzere kahve, harnup, piliç ve tahin-helva alanlarında faaliyet gösteren firmalar yer almaktadır. Firmaların fuar süresince mevcut müşteri ilişkilerini geliştirirken, yeni müşterilerle temas kurma olanağı bulmaları beklenmektedir.

Kıbrıs Türk Sanayi Odasının web sayfasında yayınlanmakta olan fuarla ilgili detaylı habere ve  farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.