7. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği Başkanı Muhit İnce (arka sırada, soldan4.), Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Yüsek İstişare Kurulu'nun  21 Ekim 2021 Perşembe günü gerçekleşen ziyareti nedeniyle Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve  Kibris Turk Ticaret Odası uzmanlarının da katılımıyla düzenlenen çalıştayın verimli geçmesiinden memnun oldu. 


7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Muhit İnce (soldan 2.) Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. Ayrıca IQS Kıbrıs Sigara Bıraktırma Merkezi direktörü olarak  görev yaparak sosyal sorumluk görevi üstlenmiştir.

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Yüsek İstişare Kurulu'nun dokuz kişiden oluşan bir heyetle katıldığı çalıştay Grand Pasha Nicosia Hotel & Casino & Spa  otelinde düzenlendi. iki ülke arasındaki potansiyel işbirlikleri ile ilgili çalıştayımızı gerçekleştirdik. Çalıştayda KKTC'nin stratejik pozisyonu ve potansiyeli hakkında sunumlar yapıldı.

Çalıştaya katılan Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve Kıbrıs  Ticaret Odası uzmanları  özel sektörün yaşadığı sıkıntıları ve çözüm önerilerini dile getirdiler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 18-30 Ekim 2007 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 7. TKG programına yirmi ülkeden otuzdört girişimci katılmıştır.