21. TKG programına İran'dan katılan Amin Rajabpour Moghaddam (solda) Aralık ayının ilk haftasında gerçekleşen Almanya ziyareti sırasında  dönem arkadaşı Murat Epli'nin (sağda) başkanı olduğu MÜSİAD Berlin'de ziyaret etti.  

21. TKG  programına katılan dönem arkadaşları programdan 2,5 yıl sonra 11 Aralık 2021 Cuma günü Berlin'de buluşmaktan çok memnun oldular. Almanya, İran ve Türkiye arasında işbirliği projeleri geliştirmek için görüş alışverişinde bulundular.

21. TKG programına Almanya temsilcisi olarak katılan Murat Epli gıda sektöründe unlu mamuller üretimi yapan, ihracat ve ithalat konularında faaliyet gösteren şirket sahibidir. MÜSİAD Berlin Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.

21. TKG programı üyesi Amin Rajabpour Moghaddam (solda) Horasan kökenlidir. Avşar Türküdür. Uluslararası fuar ve sergiler düzenleyen, ticari heyetler oluşturan, dış ticaret konularında danışmanlık hizmeti veren, ayrıca çelik ürünleri, gıda ve tarım ürünleri ticareti yapan, turizm konusunda faaliyet gösteren şirkette üst düzey yöneticidir. MÜSİAD İran, İran-Türkiye Ortak Odası,  İran Ticaret, Sanayi ve  Madenler Odası, İran Kooperatif Odası üyesidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihlerini kapsayan TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul’da düzenlenmiş ve on altı ülkeden kırk altı girişimci katılmıştır.