TOBB tarafından düzenlenen 13. TKG programına Kosova'dan katılan Nehari Kazaz (sol başta) oğlunun Edirne'de bulunan Trakya Üniversitesi 10 Haziran 2022 tarihinde düzenlenen mezuniyet törenine eşi ve kızı ile birlikte katıldı.

Nehari Kazaz'ın kızı Bilay Kazazi de Samsun'da bulunan 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden  Haziran 2019'da mezun olmuştu.

Değerli arkadaşımızın evlatlarını başarıları nedeniyle gençleri kutluyor, başarılar diliyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 13. TKG programına Türk şehri Prizren'den katılan Nehari Kazaz mobilya ve koltuk döşeme şirketi sahibidir. Esnaf Prizren Derneği üyesidir.

13. TKG programı katılımcısı Enes T. Melic (ortada) "2021 yılı Ethno Brands Ödülleri" kapsamında derece almaktan memnun oldu.

Değerli arkadaşımızı kutluyor, başarılarının devamını ve bereketli kazançlar diliyoruz.

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Sırbistan'ın Novi Pazar (Yeni Pazar) bölgesinden katılan  Enes T.  Melic gıda sektöründe faaliyet gösteren tatlı, börek, mantı vb unlu mamuller üreten ve pazarlayan  şirket sahibidir.