Tataristan'daki TKG üyelerinden 14. TKG programı katılımcısı Radik Sibgatulin  (sol başta) ,15. TKG programı üyesi  Renat Viatkin (sağ başta), 21. TKG programı katılımcısı Bulat Gatin (sağdan 2.)  T.C. Kazan Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen  Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına birlikte katıldı.

14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi Radik Sibgatulin hukuki, mali konularda ve hesapların denetiminde danışmanlık yapan  şirkette üst düzey yöneticidir.

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Renat Viatkin   Tatar Türk lisesi ve Hacettepe Bilgisayar Bilimleri bölümü mezunudur. Petrol ürünleri ve kimyasalları sektöründe faaliyette bulunan ve ihracat ile uğraşan şirkette yöneticidir.


21. TKG üyesi  Bulat Gatin (solda) T.C. Kazan Başkonsolosu İsmet Erikan (sağda) ve eşine kutlama dileklerini sundu. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Bulat Gatin programa katıldığı sırada toz boya ve gümüş metal alaşımlar şirketlerinin bayiliğini yapmaktaydı. Programdan sonra Rusya pazarı ile Türkiye arasında ticareti geliştirmek için yoğun çaba göstermektedir.


19-30 Mayıs 2012 tarihleri arasında Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen TOBB 14. TKG  programına 20 ülke ve 4 özerk bölgeden 45 katılımcı iştirak etmiştir.

12-23 Eylül 2012 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Malatya ve İstanbul illerinde düzenlenen 15. TKG programına  22 ülke ve 4 özerk bölgeden 47 girişimci iştirak etmiştir.

28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul’da düzenlenen 21. TKG  programına 16 ülkeden 47 katılımcı iştirak etmiştir.​