10. TKG programına Agfganistan'dan katılan Jamshid Saeedi (sağda) 19 Nisan 2021 Pazartesi akşamı Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te 21. TKG programı katılımcısı İbrahim Muminov  (ortada) ve 22. TKG programı katılımcısı Khurram Akbarov (solda) ile birlikte iftar programına katıldı.

22. TKG üyesi Khurram Akbarov'un ev sahipliğinde gerçekleşen iftar daveti, TKG üyelerimiz arasındaki iletişimin güçlenmesi ve dostlukların gelişmesine katkı sağlayacaktır.

TKG üyelerinin programdan sonra da  buluşup, görüşmelerinden memnuniyet duyulmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 22. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan Khurram Akbarov Bright Lighting Elektro firmasının sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Elektrik ve aydınlatma malzemeleri üretimi, toptan ve perakende ticareti elektrik ve aydınlatma malzemeleri  ithalatı ve ihracatı yapmaktadır.

21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı İbrahim Muminov gıda ve inşaat malzemeleri üretimi ve toptan ticareti yapan şirket sahibidir.

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan'ın başkenti  Kabil'den katılan Jamshid Saeedi inşaat yapımı, strafor üretimi, alüminyum ve pvc pencere, kapı üretimi konularında  faaliyet gösteren şirket sahibidir.