17. TKG programına Kuzey Makedonya'dan katılan Taner Demirci sık sık İstanbul'u ziyaret etmektedir. 10 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul'un başta Dolmabahçe Sarayı ve Galata Kulesi olmak üzere  tarihi  anıtlarının bulunduğu eski şehirde arkadaşları ile birlikte renkli ve neşeli anlar paylaştı.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimler Programı üyesi Taner Demirci Üsküp'te bulunan T.C. Ticaret Müşavirliğinde yerel uzman olarak görev yapmaktadır.

22. TKG programına Kuzey Makedonya temsilcisi olarak katılan Berat Aliji (ortada) Kuzey Makedonya'dan 13. TKG üyesi Adem Yakup (solda) ile birlikte 16 Eylül 2022  Cuma akşamı İstanbul Sarıyer'deki Ali Sami Yen Spor Kompleksinde Galatasaray-Konya Spor maçını izledi. 

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kuzey Makedonya'nın Gostivar kentinden katılan Adem Yakup, elektrik tesisatı, güvenlik sistemleri ve yangın ihbar sitemleri için projelendirme proje yönetimi  ve uygulama hizmetleri veren şirkette  üst düzey yöneticidir.  Mühendisler Odası üyesidir.


Berat Aliji  Eylül ayının ilk haftasında İzmir'in Çeşme ilçesinde tatil yaparak, arkadaşları ile neşeli anlar paylaştı.

TOBB tarafından düzenlenen 22. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan Berat Aliji mimar olarak çalışmakta, çeşitli dekorasyon projelerinin tasarlanması ve uygulanması işleri yapmaktadır. 

4. TKG üyesi Esfer Aliji (solda) Ağustos ayının son haftasında yakınları ile birlikte Çeşme'de tatil yaptı.

TOBB 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Esfer Aliji üniversite eğitimini Büyük Öğrenci Projesi kapsamında Ankara'da Gazi Üniversitesinde yapmıştır. Halen Kuzey Makedonya'da yatırımları olan Türk müteahhitlik şirketi Cevahir Grupta finansman alanında yönetici olarak görev yapmaktadır.