Rusya Federasyonu Türkiye Ticaret Temsilcisi Aidar Gaşigullin ve Rusya Federasyonu İhracat Merkezi Türkiye Temsilcisi Radik Gimatdinov, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni (TOBB) 1 Eylül 2021 Çarşamba günü ziyaret ederek, TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz ile görüştü. 


TOBB web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır.


Rusya Federasyonu Türkiye Ticaret Temsilcisi Aidar Gaşigullin ve göreve yeni başlayan Rusya İhracat Merkezi Türkiye Temsilcisi Radik Gimatdinov, TOBB'u ziyaret ederek, 16 Ocak 2020 tarihinde TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz  (sağdan 3.) ile görüşmüştü. ​​

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına  ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Tataristan Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası tarafından “Türkiye-Tataristan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu’nun kurulmasına dair Mutabakat Zaptı İzmir’de imzalandı.​

Mutabakat Zaptı, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Özerk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov’un başkanlığındaki heyetin İzmir ziyareti esnasında gerçekleştirilen İzmir-Tataristan Ekonomik İşbirliği toplantısı esnasında, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ve Tataristan Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Shamil Ageev tarafından imzalandı.

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu inkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov’un Türkiye ziyareti kapsamında, 16 Mayıs 2019 tarihinde Konuk Cumhurbaşkanı huzurunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Tataristan Cumhuriyeti Yatırım Geliştirme Ajansı (TIDA) arasında işbirliği anlaşması imzalandı.


TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Öztürk (sağdan 2.) ve TIDA Başkanı Taliya Minullina (soldan 3.) tarafından imzalan anlaşmanın, ikili ekonomik ilişkilerinin yatırım boyutunun geliştirilmesi açısından önemli bir zemin teşkil etmesi hedefleniyor.​

TOBB web sayfasında yayınlanan habere ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Başkortostan Başbakan Yardımcısı İlşat Tacitdinov,  TOBB'da  14 Aralık 2019 tarihinde düzenlenen çalışma yemeğine katıldı.​ ​

Başkortostan Başbakan Yardımcısı İlşat Tacitdinov da Türkiye ile Başkortostan arasındaki ilişkileri geliştirmek istediklerini belirterek, tarım ve enerji alanında işbirliğinin mevcut olduğunu söyledi. 

TOBB’un gücünü bildiklerini vurgulayan Tacitdinov, TOBB ile Başkortostan Cumhuriyeti'nin yakın çalışma içerisinde olacağını belirtti.

İlşat Tacitdinov, "TOBB tarafından düzenlenen 2020 Türkçe Konuşan Girişimciler programında Başkortostan odasından da temsilci yer almasını istediklerini" vurguladı.

TOBB web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşmak mümkündür.