TOBB tarafından düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na İran'ın Tebriz şehrinden katılan Mehdi Asl Monadi (solda) 10 Şubat 2022 Perşembe günü TOBB'u ziyaret ederek, öğle yemeğine konuk oldu.

Mehdi Asl Monadi (solda) şehirlerin su şebeklerinde kullanılmak üzere su arıtma cihazı geliştirmiş olan bir iş  insanı ile birlikte  Ankara'da fabrika kurarak, üretim yapmak üzere gerekli ön hazırlıkları yapmaktadır.  

5. TKG üyesi Mehdi Asl Monadi ilk aşamada Ankara'da bir şirket kurmuş ve sistemi pazarlayabileceği  belediyeler ile görüşmeler başlatmıştır. Nisan ayından itibaren Ankara'daki bir organize  sanayi bölgesinde fabrika binası kiralayarak, üretimi başlatmayı planlamaktadır.

5. TKG üyesi Mehdi Asl Monadi (sağda) arkadaşımızı kutluyor, başarılar ve bereketli kazançlar diliyoruz. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara  ve İstanbul'da düzenlenen 5. TKG programına İran'ın Tebriz kentinden katılan Mehdi Asl Monadi (sağda) genel ticaretle uğraşmaktadır. Programa katıldığı sırada sahip olduğu şirket sanayi yağları (Hydrolic-Spindle Oil-Parafin-SN Oils) ve taş  (mermer, granit, travertine, onyx) üretimi ve ihracatı konularında faaliyet göstermekteydi. Tebriz Ticaret Odası üyesidir.