TOBB tarafından düzenlenen 6. TKG programı katılımcısı Ramazan Gündoğdu (sağda) ve 17. TKG programı  üyesi  Muslu  Akgüney (solda) KKTC'de buluştuklarında TKG üyelerini bu fotoğrafla selamladılar.

6. TKG  programı katılımcısı Ramazan Gündoğdu Kıbrıs Türk Ticaret Odası Meclisi'nin 22 Haziran 2020 Pazartesi akşamı yapılan ilk toplantısında Meclis Başkan Vekili görevine seçildi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan Ramazan Gündoğdu Gazi Mağusa'da  tersane şletmektedir. Ayrıca  Girne'deki yat limanı, Delta Marina'nın sahibidir. 

Ramazan Gündoğdu önceki yıllarda da Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili ve Kıbrıs Türk  Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır.


17. TKG üyesi Muslu Akgüney KKTC'de Cumhurbaşkanı Danışmanlığı görevine atandı. Değerli arkadaşımızı kutluyor ve başarılar diliyoruz. 

Muslu Akgüney 2019 yılı Ocak ayı başından itibaren Uluslararası Final Üniversitesi Mütevelli Heyeti Özel Kalem Müdürlüğüne getirildi. Geçtiğimiz yıllarda Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü de yapan Muslu Akgüney bir süredir KKTC Ulusal Birlik Partisi yayın organı olan Güneş Gazetesi'nin de haber koordinatörlüğünü yürütmektedir.

TOBB tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan Muslu Akgüney güneş enerjisi sitemleri başta olmak üzere, genel ticaret, reklam uygulama ve baskı işleri ile lokanta ve kafe işletmeciliği konularında farklı sektörlerde girişimcilik deneyimlerine sahiptir. Aydınlık Yarınlar Hareketi (As Başkan), Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası üyesidir.