TOBB tarafından düzenlenen 1. TKG programına  Irak Kerkük'ten katılan Nuri Salihi  Türkiye'deki orman yangınları için düzenlenen yardım etkinliğini destekledi. 

Irak'ın Kerkük Valiliği, Türkiye'nin mücadele ettiği orman yangınları sebebiyle 5 Ağustos 2021 tarihinde  bir destek kampanyası başlattı.

Super Haber sitesinde yayınlanan yardım kampanyası haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Irak’ta Kerkük Valiliği ve Irak Türkmen Cephesi’nin önderliğinde Türkiye’de yaşanan orman yangıları ve sel felaketi için toplanan bağışlar, Irak Türkmen Cephesi Başkanı Hasan Turan tarafından Türkiye’nin Bağdat Büyükelçisi Ali Rıza Güney’e teslim edildi.

Ulusal Kanal sitesinde yayınlanan footğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Ankara, Bursa, İstanbul ve Gaziantep'te düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Nuri Salihi (sol başta) devlet ihaleleri üzerinden genel ticaret ve inşaat müteahhitliği, hastane inşaatı ve  ekipman temini, jeneratör ve elektrik pano istasyonları satış ve uygulama işleri yapan şirket sahibidir. Bir süre önce turizm sektöründe faaliyet göstermek amacıyla yeni bir şirket kurarak, uçak bileti satışına başlamıştır.

Nuri Salihi Kerkük Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesidir. Kızılay'ın Kerkük  temsilciliğini gönüllü olarak üstlenmiştir.