20. TKG programı dönem arkadaşları Yunanistan'dan HÜSEYİN HAFIZ AMET (sağda) ve Bulgaristan'dan EGEMEN GÜNER (solda) bir süredir üzerinde çalıştıkları "Bulgaristan'dan Yuınanistan'a taze sebze ve meyve ihracatı" projesini başarmış olmanın mutluluğunu paylaştılar.

2019 yılı Ağustos ayının son haftasında Bulgaristan'dan yola çıkan ikinci sebze-meyve tırı da Gümülcine'ye ulaştı.

20. TKG programı dönem arkadaşlarının programdan kısa süre sonra başlatmış oldukları bu ortak girişimi takdirle karşılıyor, başarılar diliyoruz.

20. TKG programı üyeleri CHOUSEIN CHAFOUZ AMET  ve EGEMEN GYUNER SERBEST Avrupa Birliği tarafından Yunanistan'ın Dedeağaç şehrinde düzenelenen "Bulgaristan ve Yunanistan Projeleri AB Destek Fonu"  tanıtım toplantısına birlikte katılmıştı.

Bu konuda TKG web sayfasında yayınlanan haberimize bu linkten  ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden katılan CHOUSEIN CHAFOUZ (HÜSEYİN HAFIZ) AMET  İTÜ Elektrik Elektronik Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Bölümü mezunudur. İnşaat ve elektro mekanik sektöründe faaliyet gösteren, yenilenebilir kaynaklardan elektrik üretimi yapan şirket sahibidir. Ayrıca; taze meyve sebze paketleme şirketi yönetim kurulu üyesi olarak ihracattan sorumlu yetkilidir. Trakya İşadamları Derneği ve Yüksek Tahsilliler Derneği üyesidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de düzenlenen 20. TKG programına Bulgaristan'ın Haskovo kentinden katılan EGEMEN GYUNER SERBEST turizm sektöründe faaliyet gösteren, otel + spa merkezi işleten ve tarımsal üretim yapan aile şirketinde yöneticidir.