17. TKG programına Azerbaycan'dan katılan RAMİL ALİYEV (sağ başta), bir süre önce ortağı 22. TKG programı katrılımcısı NAİB HASANOV (soldan 2.) ile birlikte geliştirmiş oldukları kuruyemiş, çikolata, şekerleme ve kahve mağazası "Gavali" markasının franchising hakkını alan dönem arkadaşı ULUGBEK HOLMATOV'un (sağdan 2.) Özbekistan'ın başkenti Taşkent'teki Gavali-Taşkent mağazasının açılış törenine katılmanın haklı gururunu yaşadı.

17. TKG programının katılımcıları Azerbaycan'dan RAMİL ALİYEV (sağdan 4.) ve Özbekistan'dan ULUGBEK HOLMATOV'un (soldan 4.) dönem arkadaşlıklarını değerlendirerek, ticari işbirliği yapmaları TKG üyeleri tarafından memnuniyetle karşılanmıştır.

Pandemi döneminde Şubat 2021'de  başkent Taşkent'te ikinci Gavali mağazasının açılış haberini öğrenmekten memnun olduk. Değerli TKG üyelerimizi kutluyıor, hayırlı işler ve bereketli kazançlar diliyoruz. 

1-13 Mart  2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Mersin, Adana ve  İstanbul illerinde düzenlenen TOBB 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  yirmi üç ülke ve iki özerk bölgeden kırkdört  kişi katılmıştır.

Gavali Özbekistan mağazasının açılış törenine aiit farklı fotoğraflara RAMİL ALİYEV'in facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

17. TKG programı üyesi RAMİL ALİYEV  ve iş ortağı 22. TKG programı katılımcısı NAİB HASANOV'un Bakü'de açmış olduğuu Gavali Mağazası haberi TKG web sayfasında "Başarı Hikayeleri" bölümünde yayınlanmaktadır. Gavali markasının öyküsünü öğrenmek için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye Odalar ve Boorsalar Birliği tarafından düzenlenen 17. TKG programına Azerbaycan'ın başkenti Bakü'den  katılan RAMIL ALIYEV Türkiye’den temin ettiği kuru meyve, kuruyemiş çerez vb ürünler  ile ve ambalaj kutu sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ürünlerini Azerbaycan pazarında toptan ve perakende olarak pazarlayan ve  Malatya Pazarı markasının Azerbaycan’da  resmi temsilcisi olan şirkette üst düzey yetkilidir. İpek Yolu Girişimciliğin Kalkınmasına Destek Birliği üyesidir. 

22. Türkçe  Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı NAİB HASANOV, Gavali Group Gıda Dış Tic. Ltd. Şti. şirketinin ortağı ve üst düzey yöneticisidir. Kuru-yemiş, kuru meyve ve şekerleme, çikolata sektöründe toptan ve perakende ticaret yapmaktadır.  Şirketin Bakü’de iki adet, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te ise 2 adet satış mağazası bulunmaktadır. 

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Özbekistan'dan katılan ULUGBEK HOLMATOV (soldan 3.) Uluslararası İş ve Teknoloji Birliği Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. AMCHAM (Amerikan Chamber), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.

Gavali Özbekistan mağazasının açılış törenine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için ULUGBEKK HOLMATOV'un facebook sayfasının bu linkinin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

17. TKG programı dönem arkadaşları RAMİL ALİYEV ve ULUGBEK HOLMATYOV ile 22. TKG programı üyesi NAİB HASANOV  arkadaşlarımızı kutluyor, işlerinde başarılar ve bereketli kazançlar diliyoruz.