14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN'ın (solda) sahibi olduğu döner dükkanı Little Big City adlı Berlin'in minyatür müze şehrinde  yer aldı. 

14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN' ın kurucusu ve sahibi olduğu şirket geçen yıl  `Zaddy’s by Kaplan´ adıyla yeni bir atılıma geçen Kaplan Döner, Kürfürstendamm’daki 4 metrekarelik mini döner dükkanıyla Başkent Berlin‘in tarihinde yerini aldı.

2017 yazında Alexanderplatz‘da açılan ve Berlin’deki önemli yerleri, tarihi binaları ve görülmesi gereken anıtları içinde barındıran `Little Big City´ adlı Berlin’in minyatür (müze) şehrinde ilk Türk firması olarak yer alma onurunu yaşıyor.

Değerli arkadaşımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Little Big City minyatür müze şehir projesi ile ilgili farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

REMZİ KAPLAN Başkent Berlin'in ana caddesindeki döner dükkanının maket şehir projesinde yer almasının mutluluğunu ve haklı gururunu eşi ve çocuklar ile paylaştı.

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir. Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir. Türk-Alman İşverenler Birliği TDU kurucusu ve başkanıdır. 2018 yılında  Zaddy's by Kaplan markasını geliştirerek, Berlin'de Zaddy'a by Kaplan adıyla yeni bir marka yaratarak döner büfeleri zinciri kurmuştur.