18. TKG programına KKTC'den katılan BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI bilişim sistemleri sektöründe 12  Ocak 2019 Cumartesi günü  yeni bir mağaza açarak, işlerini büyüttü.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. TKG programı katılımcısı BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI 2014 yılında bilişim sektöründe  Bikan Limited şirketini kurarak, yazılımcı olarak çeşitli projelerde yeraldı. 

Güvenlik sektörü ürünleri, bilgisayar ve tablet ithalatı ve ticaretinin yanı sıra yazılım alanındaki çalışmalarına da devam eden  18. TKG üyesi BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI yurtdışına açılarak, "Bivate" markası altında Hong-kong da bir teknoloji fabrikasi ile ortak ürün geliştirdi. 

Açılış törenine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür. 

Azmi ve çalışkanlığı ile kısa sürede KKTC'de batı bölgesinin en büyük bilgisayar, sarf malzemeleri ve teknoloji ürünleri tedarikçisi olan 18. TKG programı katılımcısı BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI arkadaşımızıkutluyor, başarılaranın devamını ve bereketli kazançlar diliyoruz.

TOBB  tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI bilgisayar satış ve servis, web sayfası tasarımı ve geliştirme hizmetleri, güvenlik kamera sistemleri satış ve servis hizmetleri sunan şirket sahibidir. Kıbrıs Sanayi Odası ve Genç Profesyoneller Derneği üyesidir.