alt

Almanya'dan 14. TKG heyet başkanı REMZİ KAPLAN  (önde, soldan 2.) ve  18. TKG heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (arkada, soldan 2.)  iş yaşamlarındaki başarıları nedeniyle Türkiye İhracat Haftası kapsamında düzenlenen törende  ödül aldılar.


alt

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN  (sağdan 3.) Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir. Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir. Türk-Alman İşadamları Birliği TDU kurucusu ve başkanıdır. 

alt

TOBB tarafından  düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (ortada) akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde  (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır.Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir.  

Nevşehir Fib haber inernet gazetesinde yayınlanan ödül töreni haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkiin tıklanması yeterli olacaktır.

alt

14. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen Almanya'dan  REMZİ KAPLAN  (2. sırada sol başta), ile 18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (2. sıra, sağ başta)  Ekonomi Bakanlığı tarafındna İstanbul Kongre Merekzinde düzenlenen "İhracat Ödül Töreni"nde aynı fotoğraf karesinde biraraya geldiler.

.alt

14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN (sol başta) Almanya'nın başkenti Berlin'de yaşamaktadır.

18. TKG heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağ başta) Almanya'nın finans merkezi Frankfurt kentinde yaşamaktadır. 

2. İhracat  Haftası TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi)  tarafından 1-3 Kasım 2017 tarihlerinde Ekonomi Bakanlığı'nın koordinasyonunda İstanbul'da düzenlendi.

Başbakan BİNALİ YILDIRIM'ın  katılımıyla İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye İhracat Haftası etkinliğine yaklaşık 700 yabancı firma, kurum ve kuruluş temsilcisi katılarak Türk işadamları ile ikili iş görüşmeleri yaptı.

Ekonomi Bakanlığı'nın web sayfasında yayınlanan İhracat Haftası etkinliği haberinin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

Dünya Gazetesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır.

Hürriyet Gazetesinde yayınlanan İhracat Haftası haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

İhracat Haftası etkinliğine ait farklı fotoğraflara TİM'in facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.