alt

18. TKG programına Gürcistan'dan katılan GURAM GOGUA (sağda) bir Gürcü, iki Türk yatırımcı ile  birlikte ortaklık kurarak,  MADO markasının Gürcistan temsilciliğini aldı.


2017 Ocak  ayında başkent Tiflis'te ilk MADO şubesinin açılış hazırlıklarına başlayan GURAM GOGUA oğlu DAVİD GOGUA (solda) ve bölüm şefi olarak görev yapacak Gürcü ustalarla birlikte Ankara'da Mado merkezinde  düzenlenen yoğun bir eğitim programına katıldılar.

alt

MADO'nun usta öğreticileri Gürcistan'dan gelen adayları titizikle eğitirken, ortata çıkan ürünleri tatarak, denemek ise yatırımcı ortakların görevi oldu.

alt

MADO markasının Gürcistan bayiliği için biraraya gelen yatırımcılar GİORGİ (sol başta), Azerbaycan'da faaliyet gösteren Türk girişimciler  TEOMAN CİRİT (soldan 2.)  ve AHMET HAYTAOĞLU (sağ başta) Tiflis mado'da öalışacak ustaların eğitim sürecini yakından izlemeyi tercih etti. 

GURAM GOGUA (sağdan 2.) TOBB'un ev sahipliğinde gerçekleşen  MADO markasının Bahreyn ve Katar kökenli şirletlerle ortaklık anlaşması yapmasından olumlu etkilendiklerini ve memnun olduklarını ifade etti. 

MADO Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri AŞ, Venture Capital Bank ve Al Sraiya Holding arasında ortaklık anlaşması imza töreni 6 Aralık 2016 Çarşamba günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin merkezinde,  TOBB  İkiz Kulelerde yapılmıştı. 

TOBB web sayfasında yayınlanan imza töreni haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

18. TKG programı katılımcısı GURAM GOGUA (ortada)  Türk ortağı TEOMAN CİRİT (sağda) ve ODTÜ Biyoloji 'de 3. sınıf öğrencisi küçük oğlu DAVİD GOGUA (solda ) ve dostlarI ile birikte, MADO bayilik anlaşmasını Ankara'da  Kavaklıdere'de Lugal Otel bünyesinde bulunan Aruni restoranda 7 Aralık 2016 Çarşamba akşamı verdiği  yemek daveti ile kutladı.   

alt

GURAM GOGUA (soldan 3.) iş ortağı,  Tiflis'ten yakın arkadaşı, TKG programından dostları  ve oğlunun bulunduğu kutlama yemeğinde  konukları ile  tek tek ilgilendi.

alt

MADO firması ile  yaptıkları anlaşma uyarınca, iki  yıl içinde Tiflis ve Batum'da dört ayrı şuebe açmayı taahhüt eden 18. TKG üyesi GURAM GOGUA (ayakta) arkadaşımızı kutlayarak, hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. 

alt

MADO markasının Gürcistan pazarına  girmesini sağlayan GURAM GOGUA  (sağdan 2.) ve iş ortaklarına başarılar diliyoruz. 

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Giirşimciler programına Gürcistan temsilcisi olarak katılan  GURAM GOGUA, tekstil ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren, Gürcistan'da çok sayıda mağazası olan, tropik meyve ithalatı yapan, komşu pazarlara  gıda ve temizlik ürünleri dağıtan  genel ticaretle ilgilenen şirket sahibidir.