alt

13. TKG üyesi MUSTAFA AYDIN, Uncle Sams American Eatery & Patisserie markası ile  ile  KKTC'de  hızlı yemek (fast food)  piyayasına  yeni bir marka kazandırdı.


alt

13. TKG programına KKTC'den katılan MUSTAFA AYDIN  22 Ekim 2015 Perşembe günü KKTC'de Girne kentinde Mini Mall Plaza No:7 Kurtuluş Cad. Bellapais Yolu Doğanköy adresinde  hizmete giren Uncle Sam's American Eatery  & Patisserie (Amerikan Lokantası +  Pastane + Kahve Dükkanı) ile tüketicilere farklı lezzetler sunmaktadır.

alt

Girne’nin yeni fast-food merkezi Uncle Sam’s American Eatery & Patisserie kısa sürede tanınan ve müşteriler tarafında tercih edilne bir mekan haline geldi. Fırınlanmış makarna çeşitleri, her çeşit pizza, kahvaltı, pasta, kahve, kruvasan, Amerikan Footlong sandviçler ile sıcak ve soğuk içecekler sunan mekan taze hazırlanan pizaları ile öe çıkmaktadır. 

Haber Kıbrıs portalında yayınlanan değerlendirme yazısına bu linkten ıulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri illerinde düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan MUSTAFA AYDIN Uncle Sam's American Eatery & Patisserie'de İcra Kurulu Başkanı (CEO)Prosmart Foods Ltd.'da İcra Kurulu Başkanı  ve Ahmet Aydın Ticaret ve Turizm Ltd.'da İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

13. TKG programı katılımcısı  MUSTAFA AYDIN'ın üst düzey yönetici olarak görev yaptığı aile şriketi Kırnı Piliçleri Girne Böle Bayisi olarak çeşitli satış noktaları yansıra otel ve lokantalar piliç ve yumurta satışı yapmaktadır. Aile şirketi ayrıca  turizm alanında otel işletmecisi olarak faaliyet göstermektedir.

MUSTAFA AYDIN JCI Genç Girişimciler ve Liderler Derneği, İşadamları derneği, Kıbrıs Makine Mühendisleri Odası,  Esnaf ve Sanatlar Odası üyesidir. 

alt

Uncle Sam's American Eatery & Patisserie çalışanları işverenleri MUSTAFA AYDIN'ın doğum gününü sürpriz pasta ile kutladı.