10. TKG programı katılımcısı Enis Cabrati İstanbul ziyareti sırasında 4 Ekim 2021 tarihinde Ortaköy'de eşi ve arkadaşları ile neşeli ve renkli anlar paylaştı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. TKG programına Kosova temsilcisi olarak katılan Enis Cabrati Prizren şehrinde otomotiv yedek parça toptan ve perakende ticareti yapan, servis istasyonu işleten  aile şirketi  Burak Otomotiv'de yönetici olarak görev yapmaktadır.

10. TKG programına Bosna Hersek temsilcisi olarak katılan Mirza Muhasiloviç İstanbul ziyareti sırasında24 Eylül 2021 tarihinde eşi ile birlikte Emirgan Korusu'nu da ziyaret etti.

Mirza Muhasiloviç gayrimenkul yatırımı ve finansal piyasalar konusunda danışmanlık veren şirket sahibidir.

10. TKG programına Almanya'dan katılan Semih Kurtuluş İstanbul'da bulunduğu sırada taraftarı olduğu Beşiktaş Kulübünün stadyumunu ziyaret etti. 

Dolmabahçe Sarayı'nın  tam karşısında bulunan BJK İnönü Spor Kompleksi Vodafone Park  kompleks bünyesinde bulunan müzesi ve satış mağazası ile taraftarların yoğun ilgisini çekmektedir. 

TOBB tarafından düzenlenen 10. TKG programı üyesi Semih Kurtuluş  Hannover yakınlarındaki  Lehrte kasabasında  işçi sağlama konusunda faaliyet gösteren aile şirketinde yöneticidir. İşe yerleştirme, esnek işgücüne yönelik çalışmalar yapmakta ve şirketlere dönemsel işgücü sağlamaktadır. 

10. TKG programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan Ömer Mayas  ev sahibi olduğu İstanbul'u doktor eşi ve çocukları ile birlikte sık sık sık ziyaret ederek, tatil yapmaktadır.  

TOBB tarafından Ankara, Beypazarı  ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Irak'ın Kerkük şehrinden katılan Omar Rafik Tevfik Mayas inşaat ve altyapı inşaatları ve müşavirlik işleri yapan şirket sahibidir.