TOBB tarafından düzenlenen 1. TKG programına Irak'ın Kerkük kentinden katılan Hüseyin Beyoğlu 2021 yazında  tatil için bir kez daha Türkiye'yi tercih etti.

Ailesi ile birlikte Temmuz ayının ilk yarısında  Batı Karadeniz Bölgesini ziyaret ederek Abant Gölü etrafında neşeli anlar paylaştı.

TOBB tarafından Ankara, Bursa ve İstanbul'da düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan Hüseyin Beyoğlu emlak yatırımları sektöründe faaliyet göstermekedir.

15. TKG programına Kazakistan'dan katılan Askar Tazhiken (solda)  her yıl olduğu gibi, bu yıl da ailece Antalya'da tatil yaptı.

Haziran ayının son haftasında Antalya sahillerinde güzel vakit geçiren Tazhiken Türkiye'de tatil yapmaktan çok memnun kaldılar.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gazaintep, Malatya ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan Askar Tazhiken bisküvi, çikolata v gıda üretiminde kullanılan  katkı maddelerinin toptan ticareti ile uğraşan şirketin ortağı ve üst düzey yöneticisidirTatillerini ailece ülkemzide geçiiren TKG üyelerimize çok teşekkür ederiz.