TKG programlarına Rusya Federasyonu'nun Tataristan Özerk Bölgesi'nden  katılan üyelerimiz, 15. TKG programı üyesi Renat  Viatkin (soldan 5.) 21. TKG üyesi Bulat Gatin (soldan 4.) 14. TKG programı katılımcısı Radik Sibgatullin (sağdan 4.) T.C. Kazan Başkonsolosluğu tarafından 29 Ekim  2018 Cumhuriyet Bayramı nedeniyle  düzenlenen kutlama davetine Türkiye'deki üniversitelerden mezun olan arkadaşları ile birlikte katılarak, Başkonsolos  Ahmet Sadık Doğan'ı selamladılar.  

14. TKG programı katılımcısı  Radik Sibgatullin hukuki, mali konularda ve hesapların denetiminde danışmanlık yapan  şirkette üst düzey yöneticidir.

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Renat Viatkin Tatar Türk lisesi ve Hacettepe Bilgisayar Bilimleri bölümü mezunudur. Petrol ürünleri ve kimyasalları sektöründe faaliyette bulunan ve ihracat ile uğraşan şirkette yöneticidir.

TOBB tarafından düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Tataristan'dan katılan Bulat Gatin toz boya ve gümüş metal alaşımlar şirketlerinin bayiliğini yapmaktadır.

19-30 Mayıs 2012 tarihleri arasında Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen TOBB 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na 20 ülke ve 4 özerk bölgeden 45 katılımcı iştirak etmiştir.

12-23 Eylül 2012 tarihleri arasında Ankara, Gaziantep, Malatya ve İstanbul illerinde düzenlenen 15. TKG programına  22 ülke ve 4 özerk bölgeden 47 girişimci iştirak etmiştir

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu ve Orta Asya vb bölge ülkelerinde yaşayan ve Türkçe konuşan girişimcilere TOBB'un tanıtılması ve Türkiye ile ticari bağlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 21 TKG programına 16 ülkeden Dışişleri  Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 47 katılımcı iştirak etmiştir.