Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın 56. Olağan Genel Kurulu 30 Mart 2019 tarihinde Lefkoşa’da gerçekleşti.  Genel Kurula TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu Eş Başkanı M. Cihat Lokmanoğlu da iştirak etti.

TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

KKTC KOBİ Zirvesi'nin üçüncüsü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi M. Cihat Lokmanoğlu’nun da katılımıyla, 'KKTC'de İnovasyon ve Bilişim' teması ile 21 Haziran 2019 tarihinde Lefkoşa Golden Tulip Otel'de gerçekleştirildi.​

YAGA ve T.C. Lefkoşa Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi ev sahipliğinde düzenlenen Zirve kapsamında, katılımcılar arasında değişen dünya pazarında bütün KOBİ'lerin yenilikçi bir yaklaşıma sahip olmasının gerekliliği hususunda 'ürün', 'hizmet', 'süreç', 'pazarlama', 'organizasyon' ve 'inovasyon' başlıklarında fikir teatisinde bulunuldu.

TOBB web sayfasında  yayınlanan haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu II. Yönetim Kurulu Toplantısı 5 Temmuz 2019 tarihinde Girne’de yapıldı. Yönetim Kurulu Toplantısı öncesi bir araya gelen Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu üyeleri, KKTC Su Temin Projesi Tesisi ve Geçitköy Barajı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Üyeler daha sonra Uluslararası Final Üniversitesi'ni ziyaret etti.

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında kurulan “Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu” Türk Tarafı Eş Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi M. Cihat Lokmanoğlu ile KKTC tarafı Eş Başkanı Alp Cengiz Alp  Ankara'da 19 Eylül 2019 tariihinde bir araya geldi.​

TEPAV’da gerçekleştirilen ve TEPAV İcra Direktörü Prof. Dr. Güven Sak’ın da iştirak ettiği toplantıda, Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 2019-2020 Eylem Planı kapsamında yürütülen çalışmalar ele alındı.

TOBB web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır.

TEPAV’da gerçekleşen toplantıya, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu Türk Tarafı Eş Başkanı M. Cihat Lokmanoğlu ile KKTC Tarafı Eş Başkanı Alp Cengiz Alp katıldı. ​

Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu Türk Tarafı üyeleri video konferansla bir araya geldi. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu Eş-Başkanı M. Cihat Lokmanoğlu başkanlığında 15 Nisan 2020 tarihinde gerçekleşen toplantıda, KOVID-19 salgını çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verildi.

TOBB web sayfasında yayınlanan habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu Türk Tarafı Eş Başkanı M. Cihat Lokmanoğlu ile KKTC tarafı Eş Başkanı Alp Cengiz Alp  elektronik ortamda görüştü.​

22 Nisan 2020 tarihinde gerçekleşen Görüşmede, Türkiye'de ve KKTC'de Kovid-19 kapsamında alınan tedbirler ve mevcut durum ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

TOBB web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu Ortak Yönetim Kurulu Toplantısı, 12 Mayıs 2020 tarihinde TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Tarafı Eş Başkanı M. Cihat Lokmanoğlu ve KKTC Tarafı Eş Başkanı Alp Cengiz Alp’in eş-başkanlığında gerçekleşti. ​

Toplantıya her iki kanadı temsilen Yönetim Kurulu üyeleri iştirak etti. Toplantı kapsamında TEPAV İcra Direktörü Prof. Dr. Güven Sak tarafından “COVID-19 ve Türkiye” konulu bir sunum yapıldı.

TOBB web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu Yönetim Kurulu, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Tarafı Eş Başkanı M. Cihat Lokmanoğlu ve KKTC Tarafı Eş Başkanı Alp Cengiz Alp’in eş-başkanlığında 11 Haziran 2020 tarihinde bir araya geldi.​

Elektronik ortamda gerçekleşen toplantıya, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı Kıbrıs İşleri Koordinatörü H. Halil Afşarata iştirak ederek, Türkiye-KKTC iktisadi ve ikili ticari ilişkilerin durumu ve KKTC Su Temin Projesindeki son durum ile ilgili bilgiler aktardı.

TOBB web sayfasında yayınlanan  haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu toplantısı 28 Ekim 2020 tarihinde internet ortamında  gerçekleşti.

Türk tarafı Eş-Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi M. Cihat Lokmanoğlu ile KKTC Tarafı Eş Başkanı Omaç Cin’in Eş-Başkanlık yaptığı toplantıda değerlendirmelerde bulunuldu.

TOBB web sayfasında yayınlanan  habere bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB ve KTSO işbirliğinde, KKTC’de KTSO tarafından verilecek olan Kapasite Raporu hakkında, TOBB Sanayi Müdürlüğü ve Ankara Sanayi Odası Belge Hizmetleri Müdürü Caner Hasta ve Adem Gülal’ın katılımıyla 01 Aralık 2020 tarihinde internet ortamında bilgilendirme toplantısı yapıldı.​

KKTC tarafından KTSO, KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanlığı, Sanayi Dairesi, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zaanatkarlar Odası, Kıbrıs Türk Kimya Mühendisleri Odası ve Kıbrıs Türk Makine Mühendisleri Odası yetkilileri toplantya katıldı.

TOBB web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır.