TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Kazakistan Cumhuriyeti Ticaret ve Entegrasyon Bakan Yardımcısı Kairat Törebayev’in ziyareti vesilesiyle 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu’nun ev sahipliğinde düzenlenen çalışma yemeğine katıldı.


TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi yeterli olacaktır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı  Faik Yavuz; Kazakistan Cumhuriyeti Tarım Bakanı Saparhan Omarov (ortada), Kazakistan Ankara Büyükelçisi Abzal Saperbekuly ve beraberindeki heyetin iştirakiyle TOBB İkiz Kuleler’de düzenlenen toplantıya ev sahibliği yaptı. Toplantıda Kazakistan’daki yatırım imkânlarına ilişkin Türk iş dünyasına bilgi verildi.​


Bakan Omarov, ülkesinin yatırımcılar açısından cazip yönleri hakkında bilgi verirken, Türk iş dünyasını da yatırıma davet etti.

TOBB web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türk-Kazak Ticaret ve Sanayi Odası Forumu Türk Tarafı Toplantısı, Türk-Kazak Ticaret ve Sanayi Odası Forumu Eş Başkanı Fettah Tamince başkanlığında 28 Mayıs 2020 tarihinde elektronik ortamda yapıldı.​

Ülkemizi ziyaret eden Kazakistan basın mensuplarından oluşan heyet, 12 Aralık 2019 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve ATB Başkanı Faik Yavuz'la görüşerek, Türkiye'deki Oda sistemi TOBB çalışmaları hakkında bilgi aldı.

TOBB web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz İstanbul'da gerçekleşen Türkiye Kazakistan İş Forumu'na katıldı. İş Forumu’nda iki ülke arasındaki ticaret ve işbirliği imkanları ele alındı.

Forum’da Kopuz’un yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kazakistan Başbakanı Askar Mamin ile her iki ülkenin iş dünyası temsilcileri yer aldı.​ ​

TOBB web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye-Kazakistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu Tanıtım Toplantısı, 31 Temmuz 2019 tarihinde, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu, Kazakistan’ın Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, Türkiye-Kazakistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu Türk Tarafı Başkanı Fettah Tamince ve Türkiye-Kazakistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu Kazak Tarafı Başkanı Ablay Mirzahmedov’un katılımıyla İstanbul’da yapıldı​.

TOBB web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır.