7. TKG programına Romanya’dan katılan Denis Emin arkadaşımız bir süre önce kalp krizinden vefat etmiştir. Çok üzgünüz.



5-8 Haziran 2008 tarihleri arasında Romanya Demokrat Türk Birliği Kadınlar Komisyonutarafından düzenlenen "IV.Balkanlar’da Türk Kadını Sempozyumu" nedeniyle Köstence'de bulunduğumuz sırada rahmetli arkadaşımız Denis Emin (sol başta)  ile yeniden görüşme fırsatı bulmuştuk.

Denis Emin arkadaşımız ve kuzeni  8. TKG programı katılımcısı Sezgin Nurla (soldan 2.) bizleri çiçek buketleriyle selamlamıştı.

7. TKG propgramı katılımcısı Denis Emin arkadaşımız Turizm acentesi sahibiydi. Otel işletmeciliği yapıyordu. Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği üyesiydi. 



7. TKG programı katılımcısı Denis Emin (önde solda) Ankara'da müze ziyaretleri sırasında dönem arkadaşları ile  neşeli anlar paylaşmıştı.



Ankara Kalesi'nde bulunan Zenger Paşa Konağı'nda verilen öğle yemeği sırasında Denis Emin (sağdan 3.)  gelenksel Türk yemeklerinin benzerlerinin Tatar mutfağında  da olduğunu anlatmıştı. 

Romanya'dan Denis Emin arkadaşımızın ailesine, yakınlarına  ve başta 7. TKG üyeleri olmak üzere TKG üyelerimize başsağlığı ve sabır diliyoruz. 


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, Balkanlar, Kafkasya, Ortadoğu ve Orta Asya vb bölge ülkelerinde yaşayan ve Türkçe konuşan girişimcilere TOBB'un tanıtılması ve Türkiye ile ticari bağlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 18-30 Ekim 2007 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul illerinde 7.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı düzenlenmiştir.

TOBB 7.Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 20 ülkeden 34 katılımcı iştirak etmiştir.