Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafınden düzenlenen 3. TKG programına Gürcistan'dan katılan Ayaz Bayramov (sağ başta) arkadaşımızı maalesef kalp kriz nedeniyle kaybetmiş olduğumuzu üzülerek öğrendik.

Gürcistan'dan Ayaz Bayramov arkadaşımızın ailesine, yakınlarına ve başta 3. TKG üyeleri olmak üzere TKG üyelerimize başsağlığı ve sabır diliyoruz. 

3. TKG üyesi Ayaz Bayramov Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika ziyaretinde üretim süreçleri hakkında bilgi almıştı.

Ayaz Bayramov (sağdan 2.) Eskişehir Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmelerinde çok sayıda firma yetkilisi ile bağlantı kurmuştu. 

3. TKG üyesi Ayaz Bayramov  programa katıldığı sırada elektrikli ev aletleri ve elektronik aletler ticaret yapmaktaydı. Borçalı Bölgesinin en büyük dağıtıcısı konumundaydı. 

Ayaz Bayramov (arkada, ortada) SARAR Gruba ait fabrika ziyaretinde yetkililerden bilgi almış ve alışveriş yapmıştı. 

04-19 Mart 2006 tarihleri arasında, Ankara, Eskişehir, Bilecik, Adapazarı ve İstanbul illerinde gerçekleşen TOBB 3. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Gürcistan’ın Borçalı bölgesinden toplam 13 katılımcı iştirak etmiştir.