22. TKG programına Rusya Federasyonu Başkurtistan Cumhuriyeti başkenti Ufa kentinden katılan Ural Iugmaglov Bursa'da 24-27 Kasım 2021 tarihlerinde düzenlenen BumaTech Bursa Makine Teknolojileri Fuarı'nı ziyaret ederek, yararlı görüşmeler yaptı. 


Makine imalat sektörünün bu yılki en büyük buluşmasına sahne olan BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarı Tüyap Bursa’da düzenlenen Makine imalat sektörünün  buluşmasına 45 ülkeden iş insanları ile 353 firma katıldı. 


BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.



Ural Iumagulov petrol ve gaz sektöründe faaliyet gösteren, üretim ticaret ve tedarik işleri yapan Eurasia PetroTech Ltd. şirketinde üst düzey yöneticidir. Şirket, Türkiye’den başta mobilya olmak üzere, çeşitli ürünler ithal etmektedir. ABC Girişimcilik Derneği üyesidir.


22. TKG programına Rusya Federasyonu Dağıstan Cumhuriyeti temsilcisi olarak katılan Abdulmuslim Gasandusenov Antalya'da 24-27 kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenen Growtech Fuarı'na katılarak, verimli bağlantılar kurdu. 

Küresel rekabetteki gücünü arttırmak isteyen tarım sektörünü, 20 yıldır uluslararası pazarlarla buluşturan Growtech Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı,  Antalya Anfaş Fuar Merkezi’nde, “Keşfet, Büyüt, Kazan!” yeni mottosu ile kapılarını ziyarete açıldı.

Growtech Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır.

Abdulmuslim Gasandusenov (solda) seracılık, inşaat malzemeleri, inşaat, metal sanayi konularında faaliyet gösteren IP Gaciev Ali Maoomedkamilevich şirketinde üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır.