TOBB tarafından düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kosova temsilcisi olarak katılan Daver Kazazi  (solda) Hırvatistan Türkiye İş Forumu'na ve Sisak  şehrinde TİKA'nın desteği ile inşa edilen İslam Kültür Merkezi'nin açılış törenine katılarak, destek verdi.

Anadolu Ajansı'nın web sayfasında yayınlanan açılış haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

2. TKG üyesi Daver Kazazi (sağda) Hırvatistan programı sırasında T.C. Dışişleri Bakanı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 18 Eylül-1 Ekim  2005 tarihleri arasında Ankara, Nevşehir ve Kayseri   illerinde düzenlenen 2. TKG programı katılımcısı Daver Kazazi   Prizren'de mobilya sektöründe üretici olarak faaliyet göstermektedir. Son yıllarda İsviçre pazarına siparişe dayalı mutfak ve ev mobilyaları  üretimi yapmaktadır. Ayrıca Prizren şehrinde  mobilya üretim tesisi ve satış mağazası bulunmaktadır.

6-8 Eylül 2022 tarihlerinde T.C. Cumhurbaşkanının Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan resmi ziyareti kapsamında, Türk iş dünyası temsilcilerinin katılımlarıyla iş heyeti ziyaretleri düzenlendi. 

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu-DEİK tarafından düzenlenen Hırvatistan-Türkiye İş Forumu iki ülkenin cumhurbaşkanlarının katılımıyla 8 Eylül 2022 tarihinde Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşmak mümkündür.

DEİK web sayfasında yayınlana haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.