Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. TKG programı Heyet Başkanı Şener Sabri (sağda) Cumhuriyetin 99. yılını aile üyeleri ile birlikte  İstanbul'da kutladı. 

Eşi ve çocukları ile birlikte akşam saatlerinde Taksim Meydanı ve Galata Kulesi çevresinde düzenlenen ışık ve ses gösterilerini izleyen Şener Sabri renkli ve duygulu anlar paylaştı.

19. TKG programı heyet başkanı Şener Sabri (önde)Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ertesi gün de devam ederek, aile üyeleri ile birlikte Eyüpsultan tepesinden Haliç'i selamladı. 

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı Şener Sabri ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak, başta tekstil olmak üzere  çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.